martes, 14 de octubre de 2008

Noves tecnologies per infants!


"La Salle i Toshiba impulsen el primer estudi europeu sobre l'aplicació de les noves tecnologies a nens de 3 anys"



Segons una notícia publicada a noticiasdot.com la Salle i Toshiba han impulsat un estudi sobre les noves tecnologies aplicades en nens de 3 anys.

El procès ha consistit en analitzar a 51 nens de parvulari de "la salle bonanova" que utilitzen ordinador a l'escola. A més, un equip format per 15 investigadors de la Salle analitzarà l'impacte que es veurà creat per fer públic el resultat al Septembre.


El president executiu de la Salle, va comentar que els primers resultats que van sortir, van dirigir que aquest us de noves tecnologies és una motivació pels alumnes i els resultats escolars es poden veure afavorits.


L'assignatura que han escollit per centar-se més és Matemàtiques. És molt curiós el fet que els propis ordinadors reconèixen l'escriptura dels alumnes com si fos el pròpi paper i després ho converteixen en una escriptura dins l'ordinador.


El vicepresident de Toshiba, Xavier Pascual, va explicar que el principal objectiu d'aquest estudi es demostrar que existeix una millora en el aprenentatge quan els alumnes utilitzen les noves tecnologies.


No hay comentarios: