martes, 11 de noviembre de 2008

Les PD, PDI, Tablet PC ...

Responent una mica a l'última actualització del blog, i fent referència també al treball que m'ha tocat fer a NTAE, crec que és bastant oportú aportar informació sobre les pissarres digitals, Tablet ...

  • Pissarra digital (P.D.): Sistema tecnològic, generalment integrat per un ordinador i un videoprojector, que permet projectar continguts digitals en un format idoni per a la visualització en grup.Es pot interactuar sobre les imatges projectades mitjançant els perifèrics de l'ordinador: ratolí, teclat...

  • Pissarra digital interactiva (P.D.I.): sistema tecnològic , generalment integrat per un ordinador, un videoprojector i un dispositiu de control de punter, que permet projectar en una superfície interactiva continguts digitals en un format idoni per a la visualització en grup. Es pot interactuar directament sobre la superfície de projecció.

  • Un Tablet PC: és una computadora a mig camí entre una computadora portàtil i un PDA, en el qual es pot escriure a través d'una pantalla tàctil. Un usuari pot utilitzar un estil (o stylus) per a treballar amb l'ordinador sense necessitat de teclat o mouse.

Personalment, atenent a aquestes definicions i fent un altre cop referència amb l'últim comentari, considero que aquests aparells considerats com noves tecnologies, són prou suficients per motivar als alumnes. Els estudiants d'avui en dia necessiten innovacions, creativitat, motivació i molts més per atendre a classe i prestar suficient atenció. Aquestes noves tecnologies ens proporcionen una bona solució ja que totes elles presenten molts avantatges, tot i que, alguns inconvenients també hi són presents.

.

No hay comentarios: